fbpx

Календар

СЕЗОН 2023-2024


Основи на Виното за любители


ОСНОВИ НА ВИНОТО ЗА ЛЮБИТЕЛИ -  2 СВОБОДНИ МЕСТА 

Начало на курса: 1 Октомври 2023г.

Ден на провеждане на курса: НЕДЕЛЯ

Време на провеждане: от 11.00 до 16.30 с 1 час обедна почивка

Форма на занятията: Лекция-дегустация

ЗАПИСВАНЕ


ОСНОВИ НА ВИНОТО ЗА ЛЮБИТЕЛИ -  2 СВОБОДНИ МЕСТА 

Начало на курса: 15 Октомври 2023г.

Ден на провеждане на курса: НЕДЕЛЯ

Време на провеждане: от 11.00 до 16.30 с 1 час обедна почивка

Форма на занятията: Лекция-дегустация

ЗАПИСВАНЕ


Любител-Сомелиер ниво 1


ЛЮБИТЕЛ-СОМЕЛИЕР НИВО 1 ВЕЧЕРЕН КУРС - МЕСТАTА СА ЗАЕТИ

Начало на курса: 19 Септември 2023

Край на курса: 24 Октомври 2023

Ден на провеждане на курса: ВТОРНИК

Място на провеждане: София

Време на провеждане: 6 вечери от 19.00 - 21.15

Форма на занятията: Лекция-дегустация


ЛЮБИТЕЛ-СОМЕЛИЕР НИВО 1 ВЕЧЕРЕН КУРС - 2 СВОБОДНИ МЕСТА

Начало на курса: 8 ноември 2023

Край на курса: 13 декември 2023

Ден на провеждане на курса: СРЯДА

Място на провеждане: София

Време на провеждане: 6 вечери от 19.00 - 21.15

Форма на занятията: Лекция-дегустация

ЗАПИСВАНЕ


ЛЮБИТЕЛ-СОМЕЛИЕР НИВО 1 - ПЛОВДИВ - МЕСТАTА СА ЗАЕТИ

Начало на курса: 28 Септември 2023

Край на курса: 2 Ноември 2023

Място на провеждане: ПЛОВДИВ

Ден на провеждане на курса: ЧЕТВЪРТЪК

Време на провеждане: 6 вечери от 19.00 - 21.15

Форма на занятията: Лекция-дегустация

ЗАПИСВАНЕ


Вината на България 


ВИНАТА НА БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕРЕН КУРС - 3 СВОБОДНИ МЕСТА

Начало на курса: 31 Октомври 2023

Край на курса: 12 Декември 2023

Ден на провеждане на курса: ВТОРНИК

Време на провеждане: 7 вечери от 19.00 - 21.15

Форма на занятията: Лекция-дегустация

ЗАПИСВАНЕ


Курс Maestro di Vini Italiani


MAESTRO DI VI ITALIAN  ВЕЧЕРЕН КУРС - МЕСТАТА СА ЗАЕТИ

Начало на курса: 31 Октомври 2023

Край на курса: 12 Декември 2023

Ден на провеждане на курса: ВТОРНИК

Време на провеждане: 7 вечери от 19.00 - 21.15

Форма на занятията: Лекция-дегустация

ЗАПИСВАНЕ


реклама
Сайтът използва “бисквитки” (cookies) за подобряване на неговата ефективност. Продължавайки използването му, Вие се съгласявате с нашата "Политика за бисквитките "
Приемам всички бисквитки