Начало
Вход
Винени лица
Винарни
Винени изложения
Christmas Wine Market
Premier Sommelier Market
Wine Women Show 2024
Вино Култура
Винен рейтинг
Wine Talk
Новини
Винено училище
Календар
Курс Любител-Сомелиер Ниво 2
Курс Основи на Виното за любители
Курс Maestro di Vini Italiani
Курс Любител-Сомелиер Ниво 1
Курс Вината на България
Начало
Вход
Винени лица
Винарни
Винени изложения
Christmas Wine Market
Premier Sommelier Market
Wine Women Show 2024
За сайта
Рейтинг
Често задавани въпроси
Реклама
Вино Култура
Винен рейтинг
Wine Talk
Новини
Винено училище
Календар
Курс Любител-Сомелиер Ниво 2
Курс Основи на Виното за любители
Курс Maestro di Vini Italiani
Курс Любител-Сомелиер Ниво 1
Курс Вината на България
03 Октомври 2019
Виж още
Марк Дворкин след 20 реколти в България
20 Юни 2019
Виж още
Граф Стефан фон Найперг - Във винения бизнес няма такова нещо, като бърз успех и богатство
02 Юни 2019
Виж още
Разговаряме с Галина Нифору дни преди началото на 8-то издание на BIWC
15 Април 2019
Виж още
Професия сомелиер - Светослав Манолев
31 Януари 2019
Виж още
Българският сомелиер, какъвто се нарича всеки втори сервитьор, е особена категория - разговор със Стефка Свещарова
14 Януари 2019
Виж още
Сомелиер не е някакъв надут пингвин - разговор с Михаил Марковски
29 Ноември 2018
Виж още
Джим Мъри - най-известният критик на уиски в света
16 Ноември 2018
Виж още
Рaйнхард Льовенщайн - за тероара като антитезис на индустриалните вина
09 Ноември 2018
Виж още
Двузвездният Мишлен шеф Едуард Шатрук - най-важно е хората да са щастливи, когато идват в нашия ресторант
Начало
Предишна
1
2
3
4
Следваща
Край
Страница 1 от 4
реклама
Последни новини
Вина и Гурме в Долината на Рона 2024
11.03.2023
Георги Михов
Розова Франция за лято 2023
04.04.2023
Георги Михов
Винен тур - Вино и Гурме в Долината Рона
10.10.2022
Георги Михов
Geranium е най-добрият ресторант в The World’s 50 Best Restaurants 2022
07.19.2022
Георги Михов
Винени курсове по време на Midalidare Rock in the Wine Valley
07.08.2022
Георги Михов
Сайтът използва “бисквитки” (cookies) за подобряване на неговата ефективност. Продължавайки използването му, Вие се съгласявате с нашата "Политика за бисквитките "
Приемам всички бисквитки