arrow
arrow

Новини Детайли


Гордън Рамзи на съд

Понеделник, 20 Август 2018

Небезизвестният, някога мишлен готвач Гордън Рамзи, който от години прави успешна кариера в шоубизнеса като  ТВ звезда в сериала Kitchen Nightmares ( Кошмари в Кухнята ), е на път да бъде съден от ресторант Oceana Grill в Ню Орлиънс , който е бил домакин на Рамзи през 2011 година, съобщава сайтът unilad

Адвокатите на ресторанта още през 2011 се опитали да блокират излъчването на епизода, но се е стигнало само до споразумение, че Кошмари в Кухнята няма да излъчват кадрите в бъдеще, без да заплатят 10 000 долара на ресторанта.

От „кошмарното” предаване са нарушили споразумението, като са излъчили клип от епизода в страницата си във Фейсбук, в който Гордън Рамзи подушва кутия със скариди, докато е в кухнята на ресторанта и след това повръща, заради миризмата.

От компанията собственик на ресторанта твърдят, че шоуто е измислило и драматизирало прекалено много сцени от епизода, сниман в ресторанта през 2011, в търсене на висок рейтинг.

В обвинителното дело се казва: "По време на снимките на епизода, обвиняемите отидоха твърде далече, драматизирайки и дори изфабрикувайки проблеми с ресторанта, в гонене на висок рейтинг. “

Много от ресторантите, показвани в шоуто, което приключи през 2014 г. след седем сезона, впоследствие са затворили, но Oceana Grill остава успешен и популярен до днес.

Адвокатите на Гордън Рамзи към монета все още не са отговорили на обвиненията.

Българският вариант на Kitchen Nightmares се казва Кошмари в Кухнята, в който шеф Манчев е главно действащо лице.

Избрано от винен рейтинг