arrow
arrow

Новини Детайли


Уил Смит рекламира вода Just Water

Понеделник, 27 Август 2018

Популярният актьор Уил Смит се включва активно в рекламната кампания  на изворна вода Just Water в Обединеното Кралство, като раздава безплатни бутилки и автографи.

Just Water е създадена през 2015 в САЩ от Джейдън Смит, син на „мъжът в черно”. Водата се бутилира в Северна Ирландия и се предлага в картонена опаковка, направена от 54% хартия, 28% растителна пластмаса от захарна тръстика, 3% алуминий и 15% фолио. Според компанията, опаковката е 82% възобновяема и може да бъде рециклирана в 9 от 10 общини във Великобритания.

"Докато Джейдън, като малко момче, сърфираше в океана, пластмасови опаковки от вода плуваха карай него. Той скоро осъзна, че те замърсяват океаните и убиват околната среда. Това моментално го мотивира да направи нещо, за да спаси нашата планета, нашето бъдеще. С това желание беше родена Just Water..", казва Уил Смит.

Водата се предлага в над 10 000 магазина в САЩ и до дни ще се предлага и във Великобритания в 800 магазина Boots и във всички Whole Foods Market в опаковка от 500 мл на цена от 1,29 паунда.

Избрано от винен рейтинг