arrow
arrow

Новини Детайли


Enter Night е името на бирата на Metallica

Вторник, 15 Януари 2019

Рок легендите от Metallica очевидно имат афинитет към алкохола, след като вече пускат и бира, за която пише Food&Wine.

Бирата Enter Night е 5,7% Pilsner, създаден в партньорство с Arrogant Consortia, дъщерно дружество на Stone Brewing.  За нея се казва, че представлява "катаклизмичен сблъсък на две безкомпромисни свръхестествени сили", който "надхвърля жанровете, разбива предразсъдъците и предизвикателствата".

Според Stone Brewing, пивоварите и групата са работили заедно "на всяка крачка”, включително пиене зад кулисите, както и срещи между Улрих и Кох (собственик на Stone Brewing) в дома на барабаниста, които са включвали много изпити бири.

Бирата ще бъде пусната в САЩ тази седмица на цена от 12.99 долара за стек от 6 бири, а в международен план през пролетта, когато бандата излезе на европейското си турне през 2019 година.

През лятото Metallica пуснаха Blackened American Whiskey, което е отлежавало по специално патентована звукова технология, известна като "Black Noise". Технологията включва използването на плейлисти с музиката на Metallica, различна за всяка партида, звучащи по време на процеса на дестилация и имащи за цел да "оформят" вкуса на уискито!

Избрано от винен рейтинг